单选题Who was robbed in the story?A The Frenchman.B The Italian.C Neither of them.

题目
单选题
Who was robbed in the story?
A

The Frenchman.

B

The Italian.

C

Neither of them.

如果没有搜索结果或未解决您的问题,请直接 联系老师 获取答案。
相似问题和答案

第1题:

Which of the following information is NoTmedtioned?

A.Who wrote the stories. B.Which story is the longest.

C.When we added the stories. D.Who added the stories.


正确答案:D

第2题:

What's the end of the story? A. The prisoner stole the policeman's notebook and gave it to Mr. Green in return.

B. The prisoner was caught.

C. The prisoner robbed Mr. Green.

D. Mr. Green sent the prisoner to the police station.


正确答案:A
此题是对细节信息和词汇知识的考查。其中关键词是end of the story。根据这一提示考生可从最后一段查到有关信息。通过最后两句得知逃犯偷了警察的记事本并handed to MrGreen作为报答(in return)A项中gavehanded属同/近义词,故为正确答案。BCD三项均不符合情节,所以不能入选。

第3题:

Today there are ()computers in our homes and offices than there are people who live and work in them.

A.less

B.more

C.little

D.lotsof


参考答案:B

more…than…的含义是“比…更”。今天在我们的家里和办公室里,计算机的数量要比使用它们来生活和工作的人还要多。

第4题:

Stevedores and tallymen to be arranged by the Charterers in loading and discharging,who shall be considered as the _______ servants and subject to the orders and directions of the Master.

A.Charterers'

B.Owners'

C.Neither Charterers' nor Owners'

D.Either Charterers' or Owners'


正确答案:A

第5题:

Text 2

A child who has once been pleased with a tale likes, as a rule, to have it retold in identically the same words, but this should not lead parents to treat printed fairy stories as sacred texts. It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can produce what, in the actual circumstances of the time and the individual child, is an improvement on the printed text, so much the better.

A charge made against fairy tales is that they harm the child by frightening him or arousing his sadistic impulses. To prove the latter, one would have to show in a controlled experiment that children who have read fairy stories were more often guilty of cruelty than those who had not.

Aggressive, destructive, sadistic impulses every child has and, on the whole, their symbolic verbal discharge seen is to be rather a safety valve than an incitement to overt action. As to fears, there are, I think, well-authenticated cases of children being dangerously terrified by some fairy stories.

Often, however, this arises from the child having heard the story once. Familiarity. with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of the fear faced and mastered. There are also people who object to fairy stories on the grounds that they are not objectively true, that giants, witches, two -headed dragons, magic carpets, etc., do not exist; and that, instead of indulging his fantasies in fairy tales, the child should be taught how to adapt to reality by studying history and mechanics. I find such people, I must confess, so unsympathetic and peculiar that I do not know how to argue with them. If their case were sound, the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a broomstick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their enchanted girl-friend.

No fairy story ever claimed to be a description of the external world and no sane child has ever believed that it was.

26. The author considers that a fairy story is more effective when it is ______.

A) repeated without variation

B) treated with reverence

C) adapted by the parent

D) set in the present


正确答案:C
答案:C
[试题分析] 细节题。
[详细解答] 第一段最后一句话,作者指出:…if a parent can produce what,in the actual circumstances of the time and the individual child,is an improvement on the printed text,so much the better.由此可判断,答案C正确。

第6题:

28. Who are worried about hackers in the story?

A. Johnny's parents.

B. School headmasters, teachers and the police.

C. The police.

D. School headmasters and teachers.


正确答案:B
28.B[解析】由第三段第四句可知。

第7题:

The policeman asked her to ________ he look of the man who robbed her.

A. describe

B. description

C. describing

D. transcribe


参考答案:A

第8题:

I have never been able to track ________ the person who wrote the story.

A. out

B. up to

C. down

D. after


参考答案:C

第9题:

The bank is reported ________ in the local newspaper in broad daylight yesterday.

[A] to be robbed

[B] robbed

[C] to have been robbed

[D] having been robbed


正确答案:C

第10题:

Golf Weekly is a newly published magazine that caters_________ to experienced and inexperienced golfers who are just learning to play the game.

A. Both
B. neither
C. either
D. so

答案:A
解析:
《高尔夫周刊》是一本新出版的杂志,同时迎合有经验的和刚开始学打高尔夫,没有经验的高尔夫爱好者。这里要用both A and B的结构,故选A。

更多相关问题