How can we remember things more easily according to the woma

题目
单选题
How can we remember things more easily according to the woman?
A

By connecting them with a physical object.

B

By looking at them very carefully first.

C

By having people remind US of them.

如果没有搜索结果或未解决您的问题,请直接 联系老师 获取答案。
相似问题和答案

第1题:

According to the passage, we can infer that the pole piece diameter must be tooth height.

A.as same as

B.much less than

C.much more than

D.not confirmed


正确答案:B

第2题:

According to the article, how can people learn more about the insulation?

A.By contacting their heating company
B.By attending a presentation
C.By calling Rase Chemical Corporation
D.By e-mailing Bernard Cho

答案:B
解析:
文中最后一段指出,Rase化工公司的CE0将会在会上讲关于化学绝缘体的一些知识.B符合。

第3题:

They() the virtues of humility because the more people they can persuade to be humble, the more easily they can both preserve and add to the power that they have.

A、commitment

B、embankment

C、preached

D、glared


参考答案:C

第4题:

共用题干
Improve Your Memory

To many people advancing age means losing your hair,your waistline and your memory.But is it an inescapable fact that the older you get,the less you remember? Well,as time goes by,we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.
When a teenager can't find her keys,she thinks it's because she's distracted or disorganized, but a 70-year-old blames her memory. In fact,the 70-year-old may have been misplacing things for decades一like we all do from time to time.
In healthy people,memory doesn't deteriorate as quickly as many of us think. According to psychologists,as we age,our memory mechanism isn't broken,it's just different.The brain's processing time slows down over the years,though no one knows exactly why.Recent research suggests that nerve cells lose efficiency and that there's less activity in the part of the brain that decides whether to store information or not.But it's not clear that less activity is worse.A beginning athlete is winded. more easily than a trained athlete.In the same way,as the brain gets more skilled at a task,it spends less energy on it.
There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape.It's like having a good body. You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.
Some memory enhancement experts suggest using the AM principle.Pay attention to what you want to remember. Then give some meaning to it. We remember things when we focus on them, whether we intend to or not. That helps explain why jingles stick in our minds.They are played on loud,flashy TV commercials.They also use rhyme and music to help us remember better.
Basic organization helps us remember the boring stuff. For example,rather than trying to recall a random list of groceries,we can divide them into categories,such as dairy,meat and produce. For important things like keys and money,we can set up a"forget-me-not"spot where we always keep them.
We can also eat to aid our memory power. Whole grains,fruits and vegetables are excellent sources of glucose,the brain's preferred fuel. Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest. Sleep may allow our brain time to encode memories.
Interest in friends,family and hobbies does wonders for our memory.A sense of passion or purpose helps us remember. Memory requires us to pay attention to our lives,allowing us to discover in them everything worth remembering.

It can be inferred from the passage that memory problems are not really age-related.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned

答案:B
解析:
本题给出的信息是正确的。依据是第一段第三句中提到“Well, as time goes by, we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.”其实,随着时间的流逝,我们会将一些不一定与年龄相关的问题归咎于年龄。题干中描述的“你年纪越大,记得就越少,这不总是正确的”与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据的信息句和上题信息句相同。题干所描述的“我们可以推理出记忆力的问题不是真的和年龄相关”,与原文不相符,因为“not necessarily”指“不一定”,而不是指“not really"(不是真的)。
本题给出的信息是错误的。依据是第三段第二句:"According to psychologists, as we age, our memory mechanism isn't broken, it's just different.”据心理学家说,当我们变老时,我们的记忆机能不会失效,只是变得和以前不一样了。题干中所陈述的“当我们变老,我们的记忆机能失效,所以它就和以前不一样了”,这个说法与原文恰恰相反,所以选B。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是正确的。依据是第四段:"There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape .It's like having a good body.You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.”虽然你工作以使你的大脑保持良好状态,但也有一些步骤可以用来提高记忆力。就像拥有一个好身体一样,你不能每年只去一次健身房还期望自己处于巅峰状态。题干陈述“你必须工作以使你的大脑保持灵活,就如同你努力运动使你保持体形一样”,这与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据是第五段第二、三句:"Pay attention to what you want to remember.Then give some meaning to it.”关注你想要记忆的东西,并且给它以某种意义。依此推出AM代表的意思应为“attention and meaning"。而题干中说的是“注意力和记忆”与原文不符,所以选B。
本题给出的信息是正确的。依据是倒数第二段的第一句和第三句:"We can also eat to aid our memory power.”我们还可以通过饮食来帮助我们提高记忆力。"Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest.”另外一种低科技的提高记忆力的方法就是要有足够的休息。题干中陈述“对食物正确的选择和大量的休息对记忆有益”,这与原文意思相符,所以选A。

第5题:

共用题干
Improve Your Memory

To many people advancing age means losing your hair,your waistline and your memory.But is it an inescapable fact that the older you get,the less you remember? Well,as time goes by,we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.
When a teenager can't find her keys,she thinks it's because she's distracted or disorganized, but a 70-year-old blames her memory. In fact,the 70-year-old may have been misplacing things for decades一like we all do from time to time.
In healthy people,memory doesn't deteriorate as quickly as many of us think. According to psychologists,as we age,our memory mechanism isn't broken,it's just different.The brain's processing time slows down over the years,though no one knows exactly why.Recent research suggests that nerve cells lose efficiency and that there's less activity in the part of the brain that decides whether to store information or not.But it's not clear that less activity is worse.A beginning athlete is winded. more easily than a trained athlete.In the same way,as the brain gets more skilled at a task,it spends less energy on it.
There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape.It's like having a good body. You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.
Some memory enhancement experts suggest using the AM principle.Pay attention to what you want to remember. Then give some meaning to it. We remember things when we focus on them, whether we intend to or not. That helps explain why jingles stick in our minds.They are played on loud,flashy TV commercials.They also use rhyme and music to help us remember better.
Basic organization helps us remember the boring stuff. For example,rather than trying to recall a random list of groceries,we can divide them into categories,such as dairy,meat and produce. For important things like keys and money,we can set up a"forget-me-not"spot where we always keep them.
We can also eat to aid our memory power. Whole grains,fruits and vegetables are excellent sources of glucose,the brain's preferred fuel. Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest. Sleep may allow our brain time to encode memories.
Interest in friends,family and hobbies does wonders for our memory.A sense of passion or purpose helps us remember. Memory requires us to pay attention to our lives,allowing us to discover in them everything worth remembering.

You must work hard to keep your brain active,just as you work hard to keep yourself in shape.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned

答案:A
解析:
本题给出的信息是正确的。依据是第一段第三句中提到“Well, as time goes by, we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.”其实,随着时间的流逝,我们会将一些不一定与年龄相关的问题归咎于年龄。题干中描述的“你年纪越大,记得就越少,这不总是正确的”与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据的信息句和上题信息句相同。题干所描述的“我们可以推理出记忆力的问题不是真的和年龄相关”,与原文不相符,因为“not necessarily”指“不一定”,而不是指“not really"(不是真的)。
本题给出的信息是错误的。依据是第三段第二句:"According to psychologists, as we age, our memory mechanism isn't broken, it's just different.”据心理学家说,当我们变老时,我们的记忆机能不会失效,只是变得和以前不一样了。题干中所陈述的“当我们变老,我们的记忆机能失效,所以它就和以前不一样了”,这个说法与原文恰恰相反,所以选B。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是正确的。依据是第四段:"There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape .It's like having a good body.You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.”虽然你工作以使你的大脑保持良好状态,但也有一些步骤可以用来提高记忆力。就像拥有一个好身体一样,你不能每年只去一次健身房还期望自己处于巅峰状态。题干陈述“你必须工作以使你的大脑保持灵活,就如同你努力运动使你保持体形一样”,这与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据是第五段第二、三句:"Pay attention to what you want to remember.Then give some meaning to it.”关注你想要记忆的东西,并且给它以某种意义。依此推出AM代表的意思应为“attention and meaning"。而题干中说的是“注意力和记忆”与原文不符,所以选B。
本题给出的信息是正确的。依据是倒数第二段的第一句和第三句:"We can also eat to aid our memory power.”我们还可以通过饮食来帮助我们提高记忆力。"Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest.”另外一种低科技的提高记忆力的方法就是要有足够的休息。题干中陈述“对食物正确的选择和大量的休息对记忆有益”,这与原文意思相符,所以选A。

第6题:

What can we learn about old women in terms of fashion?

A.They are often ignored by fashion designers .

B. They are now more easily influenced by stars .

C. They are regarded as pioneers in the latest fashion .

D. They are more interested in clothes because of their old age .


正确答案:B

第7题:

共用题干
Improve Your Memory

To many people advancing age means losing your hair,your waistline and your memory.But is it an inescapable fact that the older you get,the less you remember? Well,as time goes by,we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.
When a teenager can't find her keys,she thinks it's because she's distracted or disorganized, but a 70-year-old blames her memory. In fact,the 70-year-old may have been misplacing things for decades一like we all do from time to time.
In healthy people,memory doesn't deteriorate as quickly as many of us think. According to psychologists,as we age,our memory mechanism isn't broken,it's just different.The brain's processing time slows down over the years,though no one knows exactly why.Recent research suggests that nerve cells lose efficiency and that there's less activity in the part of the brain that decides whether to store information or not.But it's not clear that less activity is worse.A beginning athlete is winded. more easily than a trained athlete.In the same way,as the brain gets more skilled at a task,it spends less energy on it.
There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape.It's like having a good body. You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.
Some memory enhancement experts suggest using the AM principle.Pay attention to what you want to remember. Then give some meaning to it. We remember things when we focus on them, whether we intend to or not. That helps explain why jingles stick in our minds.They are played on loud,flashy TV commercials.They also use rhyme and music to help us remember better.
Basic organization helps us remember the boring stuff. For example,rather than trying to recall a random list of groceries,we can divide them into categories,such as dairy,meat and produce. For important things like keys and money,we can set up a"forget-me-not"spot where we always keep them.
We can also eat to aid our memory power. Whole grains,fruits and vegetables are excellent sources of glucose,the brain's preferred fuel. Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest. Sleep may allow our brain time to encode memories.
Interest in friends,family and hobbies does wonders for our memory.A sense of passion or purpose helps us remember. Memory requires us to pay attention to our lives,allowing us to discover in them everything worth remembering.

As we get older, our memory mechanism is broken,and so cannot be the same as it was before.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned

答案:B
解析:
本题给出的信息是正确的。依据是第一段第三句中提到“Well, as time goes by, we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.”其实,随着时间的流逝,我们会将一些不一定与年龄相关的问题归咎于年龄。题干中描述的“你年纪越大,记得就越少,这不总是正确的”与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据的信息句和上题信息句相同。题干所描述的“我们可以推理出记忆力的问题不是真的和年龄相关”,与原文不相符,因为“not necessarily”指“不一定”,而不是指“not really"(不是真的)。
本题给出的信息是错误的。依据是第三段第二句:"According to psychologists, as we age, our memory mechanism isn't broken, it's just different.”据心理学家说,当我们变老时,我们的记忆机能不会失效,只是变得和以前不一样了。题干中所陈述的“当我们变老,我们的记忆机能失效,所以它就和以前不一样了”,这个说法与原文恰恰相反,所以选B。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是正确的。依据是第四段:"There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape .It's like having a good body.You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.”虽然你工作以使你的大脑保持良好状态,但也有一些步骤可以用来提高记忆力。就像拥有一个好身体一样,你不能每年只去一次健身房还期望自己处于巅峰状态。题干陈述“你必须工作以使你的大脑保持灵活,就如同你努力运动使你保持体形一样”,这与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据是第五段第二、三句:"Pay attention to what you want to remember.Then give some meaning to it.”关注你想要记忆的东西,并且给它以某种意义。依此推出AM代表的意思应为“attention and meaning"。而题干中说的是“注意力和记忆”与原文不符,所以选B。
本题给出的信息是正确的。依据是倒数第二段的第一句和第三句:"We can also eat to aid our memory power.”我们还可以通过饮食来帮助我们提高记忆力。"Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest.”另外一种低科技的提高记忆力的方法就是要有足够的休息。题干中陈述“对食物正确的选择和大量的休息对记忆有益”,这与原文意思相符,所以选A。

第8题:

In the writer's view, the more new goods there are,______.

A. the less pollution we have

B. the harder pollution can be done away with

C. the more pollution there will be

D. the more easily pollution can be controlled


正确答案:C

此题为主旨题。作者的观点是生产的新产品越多污染将越多。

第9题:

共用题干
Improve Your Memory

To many people advancing age means losing your hair,your waistline and your memory.But is it an inescapable fact that the older you get,the less you remember? Well,as time goes by,we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.
When a teenager can't find her keys,she thinks it's because she's distracted or disorganized, but a 70-year-old blames her memory. In fact,the 70-year-old may have been misplacing things for decades一like we all do from time to time.
In healthy people,memory doesn't deteriorate as quickly as many of us think. According to psychologists,as we age,our memory mechanism isn't broken,it's just different.The brain's processing time slows down over the years,though no one knows exactly why.Recent research suggests that nerve cells lose efficiency and that there's less activity in the part of the brain that decides whether to store information or not.But it's not clear that less activity is worse.A beginning athlete is winded. more easily than a trained athlete.In the same way,as the brain gets more skilled at a task,it spends less energy on it.
There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape.It's like having a good body. You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.
Some memory enhancement experts suggest using the AM principle.Pay attention to what you want to remember. Then give some meaning to it. We remember things when we focus on them, whether we intend to or not. That helps explain why jingles stick in our minds.They are played on loud,flashy TV commercials.They also use rhyme and music to help us remember better.
Basic organization helps us remember the boring stuff. For example,rather than trying to recall a random list of groceries,we can divide them into categories,such as dairy,meat and produce. For important things like keys and money,we can set up a"forget-me-not"spot where we always keep them.
We can also eat to aid our memory power. Whole grains,fruits and vegetables are excellent sources of glucose,the brain's preferred fuel. Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest. Sleep may allow our brain time to encode memories.
Interest in friends,family and hobbies does wonders for our memory.A sense of passion or purpose helps us remember. Memory requires us to pay attention to our lives,allowing us to discover in them everything worth remembering.

It is not always true that the older you get,the less you remember.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned

答案:A
解析:
本题给出的信息是正确的。依据是第一段第三句中提到“Well, as time goes by, we tend to blame age for problems that are not necessarily age-related.”其实,随着时间的流逝,我们会将一些不一定与年龄相关的问题归咎于年龄。题干中描述的“你年纪越大,记得就越少,这不总是正确的”与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据的信息句和上题信息句相同。题干所描述的“我们可以推理出记忆力的问题不是真的和年龄相关”,与原文不相符,因为“not necessarily”指“不一定”,而不是指“not really"(不是真的)。
本题给出的信息是错误的。依据是第三段第二句:"According to psychologists, as we age, our memory mechanism isn't broken, it's just different.”据心理学家说,当我们变老时,我们的记忆机能不会失效,只是变得和以前不一样了。题干中所陈述的“当我们变老,我们的记忆机能失效,所以它就和以前不一样了”,这个说法与原文恰恰相反,所以选B。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是正确的。依据是第四段:"There are steps you can take to improve your memory,though you have to work to keep your brain in shape .It's like having a good body.You can't go to the gym once a year and expect to stay in top form.”虽然你工作以使你的大脑保持良好状态,但也有一些步骤可以用来提高记忆力。就像拥有一个好身体一样,你不能每年只去一次健身房还期望自己处于巅峰状态。题干陈述“你必须工作以使你的大脑保持灵活,就如同你努力运动使你保持体形一样”,这与原文意思相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。依据是第五段第二、三句:"Pay attention to what you want to remember.Then give some meaning to it.”关注你想要记忆的东西,并且给它以某种意义。依此推出AM代表的意思应为“attention and meaning"。而题干中说的是“注意力和记忆”与原文不符,所以选B。
本题给出的信息是正确的。依据是倒数第二段的第一句和第三句:"We can also eat to aid our memory power.”我们还可以通过饮食来帮助我们提高记忆力。"Another low-tech way to improve memory is to get adequate rest.”另外一种低科技的提高记忆力的方法就是要有足够的休息。题干中陈述“对食物正确的选择和大量的休息对记忆有益”,这与原文意思相符,所以选A。

第10题:

Years ago,a cigarette commercial asked if you were smoking more,but enjoying it less.That describes the way many of us live today.We are doing more,but enjoying it less.And when that doesn't work,we get the problem.In our extremely hurried search for satisfaction,we try stuffing still more into our days,never realizing that we are taking the wrong approach.
The truth is simple;so simple it is hard to believe.Satisfaction lies with less,not with more.Yet,we pursue the myth that this thing,or that activity,will somehow provide the satisfaction we so desperately seek.
Arthur Lindman,in his very effective book,"The Harried Leisure Class,"described the uselessness of pursuing more.His research focused on what people did with their leisure time.He found that as income rose,people bought more things to occupy their leisure time.But,ironically,the more things they bought,the less they valued any one of them.Carried to an extreme,he predicted massive boredom in the midst of tremendous variety.That was more than twenty years ago,and his prediction seems more accurate every year.
Lindman of course,is not the first to discover this.The writer of Ecclesiastes expressed the same thought thousands of years ago.It is better,he wrote,to have less,but enjoy it more.
If you would like to enjoy life more,I challenge you to experiment with me.How could you simplify your life?What could you drop?What could you do without?What could you stop pursuing?What few things could you concentrate on?
The more I learn,the more I realize that fullness of life does not depend on things.The more I give up,the more I seem to gain.But words will never convince you.You must try it for yourself.

We can make our life happier if we__.

A.get rid of useless things
B.buy more things
C.sell things we do not need
D.give up more

答案:D
解析:
通篇都在讲我们做得越多、获得的越多,我们就越不满足。所以应当学会放弃。

更多相关问题