单选题The text tells us if we are in danger and have a phone with us, it will help us to do _____ thing.A oneB twoC threeD four

题目
单选题
The text tells us if we are in danger and have a phone with us, it will help us to do _____ thing.
A

one

B

two

C

three

D

four

如果没有搜索结果或未解决您的问题,请直接 联系老师 获取答案。
相似问题和答案

第1题:

22. This article has taught us ________ways for studying.

A.many

B.five

C.three

D.four


正确答案:D
22.D【解析】从这段短文知,共告诉我们四种学习方法。

第2题:

24. Albert can do ________things.

A. One

B. Two

C.Three

D. Four


正确答案:D
24.D【解析】从Albert的自述中可知。

第3题:

She said that she_____what he could_____us, but she was too busy then.

A、would do, help.

B、could have done, to help.

C、would have done, helping.

D、could do, helped


参考答案:B

第4题:

Youaredesigningaforeststructuretomeetthebusinessandtechnicalrequirements.Howmanyforestsshouldyoucreate?()

A.One

B.Two

C.Three

D.Four


参考答案:B

第5题:

The master's degree can normally be earned in ______ year by students holding a bachelor's degree in the field of study.

A.one

B.two

C.three

D.four


正确答案:A

第6题:

16.

A.one

B.two

C.three

D.four


正确答案:A
16.A【解析】由其后名词是单数可知应用one。

第7题:

If you have any questions here, please tell us. We' ll all be()to help you.

A. ready

B. already

C. readiness


参考答案:A

第8题:

Books are to mankind what memory is to the individual. They contain the history of our race, the discoveries we have made, the accumulated knowledge and experience of ages.They picture for us the marvels and beauties of nature, help us out of difficulty, comfort us in sorrow, change hours of tiredness into moments of delight, fill our minds with good ideas and happy thoughts, and lift us out of and above ourselves. And also, books can help transport us to mountains or the seashore, and visit the most beautiful parts of the earth, without fatigue, inconvenience, or expense. In a sense they give us an even more vivid idea than the actual reality. So, precious and priceless are the blessings which the books scatter around our daily paths.We walk, in imagination, with noblest spirits, through the most fascinating regions.


正确答案:

 

书籍之于人类犹如记忆之于个人。它们记载了我们人类的历史和迄今的发现,还有各个时代积累下来的知识和经验;它们向我们描述出自然界的奇妙和美丽。当我们身处困境时,它们给我们帮助;当我们受难哀伤时,它们给我们以慰藉;当我们困倦疲惫时,它们让我们快乐起来。书籍还能充实我们的头脑,使其充满美好,快乐的思想,帮助我们走出和超越自我。此外,无需付出体力和财力,书籍还能方便的把我们带到山上或海边,去观看地球上最美丽的部分。从某种程度上来说,书籍带给我们的生动想法比现实更加美好。所以书籍给我们日常生活轨迹中播种的快乐是珍贵无价的。我们能够在想象中与最高贵的人们同行,走过极乐的仙境

第9题:

How many aspects does face normally have?

A、One

B、Two

C、Three

D、Four


参考答案:B

第10题:

The receiver uses ______ satellites to compute latitude,longitude,altitude,and velocity.

A.one

B.two

C.three

D.four


正确答案:D