英文面试题目20220815.doc

— () — We would like to get in with the fall publication, if possible.

A.How much do you plan to spend on advertisement?

B.Which edition would you like your advertisement to appear in?

C.What do you want to say about your products in the advertisement?


参考答案:B


5. ___________ last week?

-I took some photos.

A. What did else you do

B. What did you do

C. What do you do

D. What do you did


正确答案:B


What would you tell the interviewer that you are such a candidate who can adjust yourself to changes quickly?

A.About what new things or skills you have been learning at the moment.

B.About what changes you encountered before and how you responded.

C.About how smart enough you are to be able to stop adverse situations getting worse.

D.About how interested you are in some new technologies, methods and applications in your study.


参考答案:A、B、D


8.What did you do ___________your day___________ ?

A. at,out

B. on,leave

C. at,way

D. on,off


正确答案:D


Passage Two

What is your favorite color? Do you like yellow, orange or red? If you do, you must be an optimist (乐观者), a leader, an active person. Do you prefer grays and blues? Then you are probably quiet, shy and you would rather follow than lead. If you love green, you are strong-minded and determined. At least this is what psychologists (心理学家) tell us. They have been seriously studying the meaning of color preference (爱好), and the effect that colors have on human beings. They tell us that we don't choose our favorite color as we grow up. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly.

A yellow room makes us feel more cheerful and more comfortable than a dark green one. On the other hand, black is depressing. Light and bright colors make people not only happier but more active. It is a fact that factory workers work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or dark gray.

Remember that you will know your friends and your enemies better when you find out what colors they like and dislike. And don't forget that anyone can guess a lot about your character when you choose a piece of handkerchief.

36. According to this passage,______.

A. one can choose his color preference

B. one is born with his color preference

C. one's color preference is changeable

D. one has to choose his favorite color as soon as he can see clearly


正确答案:B

36.答案为B  从第一段心理学家的研究和If you happen to love brownyou did so as soon as you opened your eyes推知人对颜色的喜欢是天生的。


第 PAGE4 页 共 NUMPAGES4 页英文面试题目英文面试题目篇11.“What can you tell me aboutyourself?”2.“What would you like to bedoing five years after graduation?”3.“What is your greateststrength”?“4.”What is your greatestweakness?“5.”How do you feel about yourprogress to date?&6.Why did you choose Peking University?7.Why did you choose MBA?8.What would you like to be doingthree years after graduation?9.What has been your greatestacplishment?10.Describe your greatest strengthsand weaknesses.英文面试题目篇21.Describe the best/worst team ofwhich you have been a member.2.Tell me about a tim ewhen yourcourse load was heaviest.How did you get all of your work done?3.Give me a specific e_le of atime when you sold someone on an idea or concept.4.Tell me about a time when you werecreative in solving a problem.5.Describe a time when you gotco-workers or classmates who dislike each other to work together.6.Tell me about a timewhen you made abad decision.英文面试题目篇31.What kinds of people do you find itdifficult to work with?2.What are some of the things youfind difficult to do?3.How would you evaluate me as aninterviewer?4.What interests you least about MBA?5.How do you handle rejection?6.What is the worst thing you haveheard about our school?7.See this pen Im holding.Sell itto me.

Part A

Directions:

You heard that one of your friends has been accepted by a foreign university. Write a letter of congratulations including (1) your congratulations; (2) some advice; (3) reminding him to keep in touch with you. You should write about 100 words. Do not sign your own name at the end of the letter. Use "Li Ming" instead. You do not need to write the address.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


正确答案:

Dear Sun Xiang,

    I was delighted to hear that you have been accepted by Oxford University. I would like to extend my warmest congratulations to you.

    It will be a new life for you. I admire you so much. Life abroad is very different, so you should try to accustom yourself to it as soon as possible. I believe that you will achieve a lot in your future study.

    When you get there, write to me and let me know about your life there. We should not be separated by distance, should we?

Yours truly,

Li Ming


I wonder how many years ago _______.

A.did you father retire

B.your father retired

C.has your father retired

D.your father has retired


参考答案:B


--- ____

-- Two years ago,

A. Where did you go

B. Do you like Japan

C. When did you visit Japan


参考答案:C


Why did you choose that one ____?

A. for particular

B. in particular

C. on particular


参考答案:B


Write a composition of about 100 words on "How Did You Feel at the End of Your First Day as a College Student?" You may begin your composition with "I was tired after a long overnight train ride when I arrived."


参考答案:
How Did You Feel at the End of Your First Day as a College Student?
I was tired when I arrived after a long overnight train ride.One of my roommates was really there and seemed to know many things about the campus.This already made me feel like a fish out of water, but I tried to be brave.By the end of the day the other roommates had arrived and some of them seemed just as confused as I was.We talked all evening about our hometowns and many other things.Eventually we decided we could all survive college together, and began to make friends.

更多 “英文面试题目20220815.doc” 相关考题
考题 —My whole body feels weak and I've got a headache. — ( )?A. How long ago did you get it thisB. How long have you been like thisC. How soon have you got itD. How soon have you liked this正确答案:B      

考题 询问顾客如何邮寄的服务礼貌用语是:()A、How would you like to mail it?B、Do you want to mail it?C、How do you want to mail it?D、Would you like to mail it?正确答案:A,C

考题 — ______— Oh, it's a piece of cake、I love writing.A、Do you like the writing classB、How do you feel about your writing classC、have another piece of cakeD、Could you help me参考答案:B

考题 Would you like to see a film?()A、Yes, I'd love to.B、Do it, pleaseC、No, you like it?D、How do you do?正确答案:A

考题 -- How would you like to go to a movie tonight?A、No. I’m really not in the mood.B、Shall we?C、Yes, I do.D、How about you?参考答案:A

考题 What is your favourite colour? Do you like yellow , orange ,red? If you do ,you must be an optimist, a leader, an active person who enjoys life, people and excitement. Do you prefer greys and blues? Then you are probably quiet,shy, and you would rather follow than lead. You tend to be a pessimist. At least, this is what psychologists tell us, and they should know,because they have been seriously studying the meaning of colours preference, as well as the effect that colours have on human beings. They tells us, among other facts,that we do not choose our favourite clour as we grow up----we are born with our preference.If you happen to love brown, you did so, as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly. Colours do influence our moods----there is no doubt about it .A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one; and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand ,black is depressing. A black bridge over the Thames River, near London, used to be the scene of more suicides than any other bridge in the area ----until it was repainter green.The number of suicide attempts immediately fell sharply ;perhaps it would have fallen even more if the bridge had been done in pink or baby blue. Light and bright colours make people not only hppier but more active. It is an established fact that factory workers work better,harder ,and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or grey. "You would rather follow than red" means_______.a.you don't like to follow others b.you would be a member rather than a leader c.you would be afraid of following others d.you would like to be a leader rather than a follower答案:B解析:

考题 下面哪些句子正确表达"你为什么辞去上一份工作?"()A、Why did you quit your last job?B、Why did you do your last job? C.Why did you resign from your last job?D、Why did you give up your last job?参考答案:ACD

考题 单选题—Can you tell me ______?— With Lucy’s help.A when you did it so wellB when did you do it so wellC how you did it so wellD how did you do it so well正确答案:D解析:句意:——你能告诉我你是如何将它做的这么好的?——在露茜的帮助下。宾语从句语序用陈述句语序,排除B、D项,又因为答语“在露茜的帮助下”。故选项C正确。

考题 共用题干 第三篇It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for most of the misunderstandings between them.They have always complained,more or less justly,that their parents are out of touch with modern ways;that they are possessive and dominant;that they do not trust their children to deal with crisis;that they talk too much about certain problems;and that they have no sense of humor,at least in parent-hild relationships.I think it is true that parents often underestimate their teenage children and also forget how they themselves felt when young.Young people often irritate their parents with their choices in clothes and hairstyles,in entertainments and music.This is not their motive.They feel cut off from the adult world into which they have not yet been accepted.So they create a culture and society of their own.Then,if it turns out that their music or entertainments or vocabulary or clothes or hairstyles irritate their parents,this gives them additional enjoyment. They feel they are superior,at least in a small way,and that they are leaders in style and taste.Sometimes you are resistant and proud because you do not want your parents to approve of what you do.If they did approve,it looks as if you are betraying your own age group.But in that case, you are assuming that you are the underdog:you can't win but at least you can keep your honor. This is a passive way of looking at things.It is natural enough after long years of childhood,when you were completely under your parents' control. But it ig而res the fact that you are now beginning to be responsible for yourself.If you plan to control your life,cooperation can be part of that plan.You can charm others,especially your parents,into doing things the way you want.You can impress others with your sense of responsibility and initiative,so that they will give you the authority to do what you want to do.Teenagers do not want their parents to approve of whatever they do because they_________.A:have been accepted into the adult worldB:feel that they are superior in a small way to the adultsC:are not likely to win over the adultsD:have a strong desire to be of independence答案:D解析:推断题。本文前三段作者站在青少年的角度对于青少年和父母之间存在的一些问题表示深深的理解,后两段则是用直接对青少年说话的口气,文中出现很多以青少年为主语的you,例如:Sometimes you are resistant and proud because you do not want your parents to approve of what you do…you are betraying your own age group…,you are assuming that you are the underdog : you can't win but at least you can keep your honor.因此本文的目标读者就是十几岁的青少年。推断题。第一段中提及:It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for most of the misunderstandings between them.They have always complained,其中be critical of , blame , complain这些都是关键词,由此可知第一段主要是讲青少年对父母的批评。推断题。第三段最后一句:They feel they are superior , at least in a small way , and that they are leaders in style and taste.他们感觉自己高人一等,至少在一些次要的方面,而且感觉自己引领时尚和品位。由此可知,青少年之所以奇装异服,就是因为想引领时尚。推断题。第四段中提到:Sometimes you are resistant and proud because you do not want your parents to approve of what you do…It is natural enough after long years of childhood , when you were completely under your parents' control.有时候你很叛逆和骄傲就是因为你不想让父母对你的行为表示赞成。······经过漫长的完全处于父母控制之下的童年时代之后,这么想也很自然。孩子们想要做些父母不赞成的事情的原因就是他们受够了漫长的童年时期受父母摆布的生活,想更加独立。因此正确答案选D。最后一段提到:If you plan to control your life,cooperation can be part of that plan.如果你计划控制自己的生活,合作将会是这个计划的一部分。由此可知作者建议青少年要学会合作。因此正确答案选C。

考题 —I can't see the words on the blackboard. —Perhaps you need _( )A. How long ago did you get it thisB. How long have you been like thisC. How soon have you got itD. How soon have you liked this正确答案:B